تااینجا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.
شاید بد نباشد به خواص عناب برای کبد هم اشاره کنیم؛ به دلیل خاصیت مبارزه طلبانه عناب تازه با رادیکالهای آزاد، آنتی اکسیدان موجود در آن ممکن است چندین و چند مزیت داشته باشد.
نتایج مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره عناب باعث کاهش فشار خون و فشار متوسط شریانی در موشها میشود. اسید بتولینیک که در عناب یافت میشود، باعث تولید ترکیبات اندوتلیال شده و سلولهای اندوتلیال (لایه درون رگی) را تحتتأثیر قرار میدهد (سلولهای لایه درون رگی وظایف مهمی چون تنظیم فشار خون را به عهده دارند).
مطالعات موش نشان می دهد که این ترکیبات به القای خواب کمک می کنند.نوشیدن یک فنجان چای عناب گرم درست قبل از رفتن به رختخواب میتواند خوابی آرام داشته باشد و به درمان بیخوابی کمک کند.
عناب به هضم غذا کمک میکند. میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک میکند. این ماده مغذی حرکات روده صاف را منظم میکند.
به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعهای که روی موشها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایینتر اضطراب را کاهش میدهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرامبخشی دارد.
بنابراین یکی دیگر از فواید عناب خشک برای زنان ادرارآوری عناب و کمک به بهبود عفونت خفیف اندام تناسلی است.
همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی میشود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ میکند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.
به همین دلیل همواره برای کاهش وزن و لاغری و یا برای تغییر سبک زندگی از رژیمها غذایی استفاده نمایید که به شما کمک کنند تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را در طی روز جذب نمایید و در عین حال از پرخوری دوری کنید.
عناب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب میشود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.
مطالعات بیان می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود درباره خواص عناب خشک بخشد.
اگرچه، منابع و تحقیقات انجامشده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمیتوان با قطعیت دراینباره نظر داد.
همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیشفرض دچار افت فشار خون میشوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.
عناب حاوی موادی موسوم به تانیس است. طبق برخی مطالعات، تانیسها ضدعفونت، ضدالتهاب و ضدخونریزی هستند و میتوانند خونریزی غیرعادی را متوقف کنند.
Comments on “5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained”